Dominick Reyes protiv Jiri Prochazke blizu dogovora!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predsednik UFC-a Dana White u razgovoru za ESPN otkrio je da UFC radi na realizaciji u poluteškoj kategoriji između Dominick Reyesa i Jiri Prochazke. Ova borba bi trebala da predvodi događaj koji se održava 27. februara.

Dominick Reyes protiv Jiri Prochazke

Jiri Prochazka je rangiran kao 6 borac UFC poluteške kategorije. Od dolaska u najbolju svetsku promociju upisao je samo jedan meč i jednu pobedu protiv Volkana Oezdemira. Nedavno je pokušavao preko medija da dođe do borbe sa našim Aleksandrom Rakićem, ali mu je „Raketa“ objasnio da ne želi da gleda u nazad i da mu je cilj šampionski pojas! Prochazka ispred sebe ima ozbiljan test i nakon ovog meča ćemo moći da imamo bolju sliku i mišljenje o češkom borcu.

Dominick Reyes je u nizu od 2 poraza. Prvo od Jona Jonesa u borbi za titulu da bi zatim i od Jana Blachowicza na UFC 253 u borbi za titulu prvaka poluteške kaktegorije koju je ostavio Jon Jones. Ispred Reyesa je važan meč sa petorangiranim borcem koji bi ga u slučaju pobede ostavio u trci za vrh kategorije. U slučaju trećeg poraza u nizu, Reyes je u velikom problemu. Nema sumnje da nas čeka zanimljiv meč 27. februara. Dva odlična udarača na jednom mestu!

Svi smo predpostavljali da bi Aleksandar Rakić mogao da bude sledeći protivnik Dominick Reyesa, UFC nas je demantovao sa svojim planom. Da li ovo znači da je Rakić sledeći za titulu? Saznaćemo jako brzo

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Kome dajete prednost

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime