Bivša supruga optužila čuvenog MMA trenera za nasilje: „Dva puta me je nokautirao, ćerka je sve gledala!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poznati MMA trener Fernando Lopez je na meti javnosti zbog porodičnog skandala i nasilja u porodici koje je prema rečima njegove bivše supruge počinio.

Fernando Lopez i Francis Ngannou

I ako Fernando Lopez poriče sve demante, njegova bivša supruga je izjavila kako je čuveni francuski MMA trener toliko tukao da je čak dva puta i nokautirao! Ceo ovaj slučaj prijavljen je policiji i na njima je da reše ovu situaciju.

Cela priča oko porodičnog nasilja Fernanda Lopeza započela je u subotu, kada je Cedric Doumbe nakon pobede na svom debitantskom nastupu na PFL optužio Lopeza za nasilje u porodici i da je upravo to razlog zbog kojeg je napustio njegov tim MMA Factory Paris.

Lopez i Gane

Kao što znamo Fernando je „prvi čovek“ francuskog MMA sporta, glavni je trener i osnivač MMA Factory Paris tima kao i ARES promocije. Nakon Doumbea oglasila je i bivša supruga Lopeza i objasnila šta se sve dogodilo:

‘‘Da budem jasna, ne želim da pričam u javnosti o svom privatnom životu. Ne želim da budem predstavljena kao žena nasilnica, jedina žrtva ovde sam ja i moja ćerka koja je svemu ovome bila svedok. „Le Parisien“ plasira informacije koje su pogrešne i koje nisu ni proverili, to je veliko nepoštovanje. Nisu tražili nikakav dokaz pre objave članka‘‘

Dnevni list „Le Parisien“ je objavio kako je bivša supruga vršila nasilje nad Fernandom Lopezom, što ju je pogodilo i nakon čega je objasnila svoju verziju priče, šta se to upravo dogodilo i iznela jezive scene:

‘‘Ja sam jedna od onih ljudi koji se ‘zalede‘ u stresnim situacijama. Nisam imala nikakvu reakciju na njegove udarce, a mi smo svi borci što nam je najprirodniji instinkt. Kada sam izgubila svest od udacara, a to se dogodilo dvaput, moja čerka je plakala i pokušavala da me probudi. Ne mogu više da podnesem ove napade na mene i moju čerku‘‘

 

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu! 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime