BIVŠE KOLEGE: Pogledajte sparinge Ngannoua i Ganea! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ciryl Gane je ovog vikenda stigao do najveće pobede u karijeri i postao privremeni UFC šampion teške kategorije.

Ciryl Gane novi privremeni UFC šampion

„Bon Gamin“ je pobedio Derrick Lewisa prekidom u 3. rundi na UFC 265 i stigao do svoje 10. profesionalne pobede bez poraza. Vrhunski performans Ganea, ovaj momak deluje neverovatno. Tehnički nivo ali i njegovo kretanje je nešto što nismo imali prilike da gledamo kod boraca teške kategorije.

A sada sledi ono najzanimljivije. Duel za ujedinjenje titule UFC šampiona teške kategorije biće između dvojice bivših prijatelja i sparing partnera, UFC šampiona Francisa Ngannoua i Ciryl Ganea!

Francis Ngannou novi UFC šampion

Obojica su MMA karijere započeli u MMA Factory Parizu. Dugo godina su bili sparing partneri jedan drugome, ali u jednom trenutku „život“ ih je razdvojio i Ngannou je napustio Pariz i rešio da se preseli u Ameriku. Od tog momenta talentovani Gane je glavna uzdanica MMA Factory kluba, a sada je konačno došao i trenutak da Gane i Ngannou ukrste rukavice i odrade meč i to za titulu UFC šampiona. Stvarno filmska priča, koju će sigurno UFC maksimalno iskoristiti u svrhu promocije meča.

Francis Ngannou i Ciryl Gane na sparingu

U prilogu ispod na Instagram profilu TRIANGLE TV možete poledati nekoliko sparinga Ngannoua i Ganea iz perioda dok su zajedno trenirali u MMA Factory Pariz timu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

 Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime