Rafael Fiziev o Khabibu: „Nikad nisam bio njegov fan, ne volim taj stil borbe!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Rafael Fiziev iza sebe ima desetu pobedu u profesionalnoj karijeri na UFC 265 gde je savladao iskusnog Bobby Greena.

Rafael Fiziev

Odlični Fiziev (10-1) je pravo osveženje i velika nada lake kategorije. Nekada vrhunski kikbokser i muay thai borac napravio je odličnu tranziciju u MMA sport i sada je u nizu od 4 pobede u UFC-u nakon jedinog poraza u svojoj karijeri na UFC debiju od Magomed Mustafaeva.

Rafael Fiziev veliki potencijal lake kategorije

Nakon pobede nad Bobby Greenom, Fiziev bi mogao da uđe u „društvo najboljih“ i približi se TOP 15 boraca lake kategorije. Rafael je u razgovoru sa Jamesom Lynchom prokomentarisao da mu se ne sviđa stil borbe Khabiba Nurmagomedova i Islama Makhacheva:

“Nikada nisam bio njegov fan jer imamo drugačije stilove. Velika je razlika u našim stilovima borbe. Ja sam udarač, a on je rvač. On je jako dobar rvač i sa rvanjem koje je na nivou njegovog možete pobediti bilo koga, ali ne sviđa mi se takav način borbe. Ne volim borbe poput one između Islama Makhacheva i Drewa Dobera. Radilo se o tri runde rvanja i ničeg drugog. Islam ga je završio, ali bila je to dosadna borba.’

Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako i Fiziev. Da li on stvarno to misli ili je ovo trenutak da dobije medijske pažnje i potencijalno „kupi kartu“ za meč sa Khabibovim naslednikom Islamom Makhachevim, videćemo uskoro. Obojica boraca idu ka vrhu, pa nije nemoguće videti uskoro sudar dva stila borbe.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime