Bivši protivnik Prochazke i Ishiija uhapšen zbog šverca kokaina! Čeka ga velika robija.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poznati MMA borac koji se tačmičio u The Ultimate Fighteru, PFL, Rizinu i WSOF-u provešće skoro 8 godina iza rešetaka.

Jake Heun i Satoshi Ishii, FOTO: rizin/twitter

Reč je o Jake Heunu (15-9) koji je u svom poslednjem nastupu pobedio Satoshi Ishiija nokautom u 1. rundi na Rizin 20. Heun iza sebe ima 3 pobede u nizu na Rizinu ali po svoj prilici njegova MMA karijera je završena.

Heun je učestovao u The Ultimate Fighteru, borio se u PFL, WSOF i Rizinu gde je zabeležio nekoliko pobeda a borio se i protiv Jirija Prochazke od koga je izgubio. Jake je uhapšen prošle godine u Francuskoj na aerodromu a sud u Australiji ga je osudio na 7 godina i 9 meseci zatvora zbog šverca kokaina i amfetamina.

Jake Heun, FOTO: bloodyelbow.com

Prema rečima novinara, Heun je uhapšen na letu iz Francuske kada je u njegovom „losionu za brijanje“ pronađena veća količina amfetamina zbog čega je priveden. Policija je pretražila njegov telefon i pronašla dokaze za više od 40 slučaja šverca kokaina za šta je osuđen. Da stvar bude još gora za Jake Heuna, povezan je sa kriminalnom grupom sa Tajlanda koja se bavila švercom narkotika. Američki borac čeka da ga deportuju iz Australija u Ameriku gde će služiti ostatak svoje kazne.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime