BOMBA! Makhachev protiv Dariusha za sledećeg izazivača za titulu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prema pisanju novinara bliskih organizaciji, UFC je dogovorio fantastičan duel u lakoj kategoriji između Islama Makhacheva i Beneil Dariusha.

Beneil Dariush i Islam Makhachev

Očekuje nas fantastičan duel 26. februara na Fight Nightu a glavna borba večeri bi vrlo lako mogla da odluči ko je sledeći izazivač za titulu lake kategorije. Beneil Dariush (21-4-1) se nalazi na 3. poziciji lake kategorije i u nizu je od 7 pobeda, dok je sa druge strane 4. rangirani Islam Makhachev (21-1) koji iza sebe ima 9 pobeda u nizu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Makhachev iza sebe ima impresivnu pobedu nad Dan Hookerom na UFC 267 koju je završio u 1. rundi. Pobeda nad iskusnim Hookerom ga je dovela na 4. poziciju a sada će po prvi put biti „testiran“ protiv borca iz TOP 5.

Dariush je jedan od najopasnijih boraca kategroije. Često nije pod lupom javnosti i nije previše zanimljiv, ali kada se zatvore vrata oktagona Dariush je jedan od opasnijih u kategoriji. U svom poslednjem nastupu je bukvalno „prebio“ Tony Fergusona a ukoliko želi da napadne UFC titulu, moraće da prođe preko velikog potencijala u liku Islama Makhacheva.

Kome dajete prednost?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime