Blachowicz planira prelazak u srednju kategoriju i revanš sa Adesanyom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jan Blachowicz nije zadovoljan izborom sledećeg protivnika šampiona poluteške kategorije Jirija Proczake koji želi da pruži revanš Gloveru Teixeiri.

Jan Blachowicz pobedio Israela Adesanyu

Jan Blachowicz je video sebe u borbi za titulu šampiona poluteške kategorije nakon pobede nad Aleksandrom Rakićem koja je došla nakon što je Raketa povredio koleno. Ipak Jan ne odustaje od borbe za titulu pa je spreman i na veliku žrtvu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kako je izjavio u intervjuu za „MMA Hour“, Blachowicz je spreman da se bori sa Israelom Adesanyom ponovo, ali ovoga puta u srednjoj kategoriji za titulu:

‘‘Možda bih mogao skinem kilograme i pružim mu revanš u njegovoj kategoriji. Ako budem imao priliku za tako nešto, zašto ne bih to učinio? Borba protiv Izzyja za njegov pojas? Voleo bih to da probam‘‘

Jan celu svoju karijeru nastupa u poluteškoj kategoriji a poznato je da je jedan od „težih“ poluteškaša, ali kako kaže misli da bi mogao da zadovolji potrebnu kilažu i da za njega to nije problem:

‘‘Ne sećam se svoje  najmanje kilaže kao MMA borac, ali kad sam radio Muay Thai mečeve, bio sam na 91 kilogram. Za titulu bih se žrtvovao. Zašto da ne? Učinio bih to.‘‘

Činjenica je da ispred Jana Blachowicza nema još mnogo borbi. Bivši UFC šampion poluteške kategorije ima 39 godina a veliko je pitanje da li bi i kako bi uspeo da spusti svoju kilažu na potrebnih 84kg za srednju kategoriju.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime