Đorđe Bukvić zatražio meč sa Čelićem u Puli: „Ostanek i Stoimenov su odbili meč!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Perspektivni MMA borac iz Vrbasa Đorđe Bukvić (3-2) skrenuo je pažnju javnosti na sebe nakon osvajanja druge sezone FNC „Armagedona“.

Đorđe Bukvić i Patrik Čelić

Borac iz Unity Fight Team-a iz Vrbasa je jedan od najatraktivnijih boraca u regionu i svaki njegov meč je pravi „vatromet“. Fantastični nokauti nad Rašom Vukovićem i Aleksandrom Mihailovićem, svrstali su Đorđa u jednog od najatraktivnijih boraca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nakon niza od 4 pobede (3 FNC i 1 MMA Liga Srbije) Bukvić je doživeo poraz sudijskom odlukom od Pelurat Smajlija (3-3) na FNC 6 u Zaboku u pravom ratu i meču večeri. Trenutno je Bukvić u potrazi za mečom, ali kako stvari stoje teško će pronaći protivnika za FNC 7 u Puli jer kako kaže već nekoliko boraca je odbilo meč sa njim:

U proteklih par nedelja naš menadžment je ponudio borbu sa mnom na predstojećem FNC-u u Puli nekolicini boraca… I svi su odbili meč. Marko Ostanek, Živko Stoimenov, Tonči Peruško… Borci jednakog ili većeg iskustva od mog. Nikada nisam tražio lake mečeve, pa bih i sada predložio rukovodstvu FNC-a borbu sa najvećim potencijalom u kategroiji Patrikom Čelićem. Smatram da bi to bio odličan meč, pogotovo što je i sam Patrik pre nekog vremena izrazio želju da radi sa mnom. Pa, neka bolji pobedi…
Đorđe Bukvić , FOTO: screenshot Instagram

Patrik Čelić se oglasio na svom Instagram nalogu povodom „prozivke“ od strane Bukvića. „Wolf“ je na Insta Storyju napisao sledeće: „Kad budeš imao pozitivan score imamo meč“ .

Nema sumnje da bi duel Bukvića i Čelića bio spektakularan. Radi se o dvojici talentovanih mladih boraca koji uvek pruže svoj maksimum u kavezu i daju dobar meč. Videćemo šta će se dogoditi po pitanju njihovog duela

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime