Blachowicz: „Uhvatiću Jonesa u poluteškoj, teškoj ili kod njega u sali!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jan Blachowicz je jedno od „najvećih iznenađenja“ u 2020. godini. Da je neko prošle godine u ovo vreme rekao da će Jan Blachowicz biti UFC šampion poluteške kategorije, verovano ga niko ne bi ozbiljno shvatio, ali Poljak je svojim trudom, radom i istrajnošću stigao do neverovatnog uspeha.

Jan Blachowicz i Jon Jones

Blachowicz je u Poljskoj gde uživa u zasluženom odmoru. U intervjuu za Submission Radio izjavio je da je i ako je aktuelni šampion, njegova najveća želja borba sa bivšim šampionom Jon Jonesom, Kako kaže sam Jan, uhvatiće Jonesa makar u teškoj kategoriji:

Želja mi je da još neko vreme ostanem u poluteškoj kategoriji. Teško je razmišljati jer niko ne zna šta Jon Jones trenutno radi i planira. Čak i UFC kaže da do sada nisu razgovarali sa njim o njegovoj sledećoj borbi. Niko nije upoznat sa tim. Verujem da ću ga uhvatiti nešto kasnije u teškoj kategoriji. Još dve godine ću se boriti ovde, a onda idem u teškaše“

Poljak smatra kako će Jon Jones nastaviti svoj niz pobede sve dok se ne susretne sa njim. Kako kaže on će biti prvi koji će mu naneti poraz:

„On će svoj prvi teškaški poraz doživeti od mene. Upravo zbog toga on radi sve što može da se ne bi borio protiv mene. Šta ja da radim? Obećao mi je borbu nakon što sam pobedio Coreya Andersona, a posle par meseci je otišao u tešku kategoriju.

Svestan je Blachowicz da njegov sledeći meč nikako ne može biti protiv Jonesa, ali je optimista i siguran je da će kad tad ukrstiti pesnice sa neprikosnovenim Jonesom:

Mene prvo čeka Israel Adesanya ili Glover Teixeira, a posle toga možemo da razgovaramo o Jonesu. Stvarno mi nije bitno gde i kako, znam samo da ćemo se u budućnosti sastati. Može to biti u poluteškoj ili teškoj kategoriji. U stvari, možda ću da odemo u Albuquerque i potražim ga u sali, tamo možemo da odradimo sparing. Jednostavno, imam potrebu iz svojih ličnih razloga da se negde borim protiv njega“

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime