NOVI POČETAK! Khabib kupio poznatu rusku organizaciju za milion dolara!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khabib Nurmagomedov je uradio veliku stvar! Njegov prvi korak i projekat nakon odlaska u borilačku penziju je kupovina poznate ruske organizacije čiji će biti vlasnik.

Khabib Nurmagomedov i Dana White

Khabib je već imao neki vid akcija (procenata) u GFC (Gorilla Fighting Championship) organizaciji čiji je sada jedini i većinski vlasnik. Najbolji ruski MMA borac je izdvojio milion dolara za ovaj posao. Sada već bivša GFC organizacija je dobila novo ime, a to je logično EFC – Eagle Fighting Championship. GFC je svoje događaje održavao na području cele Rusije, a dva puta su posetili i Kazahstan. Održali su 31. događaj u svojoj karijeri. Na njemu su se borili gotovo svi dagestanski borci i važila je za jednu od najboljih ruskih promocija. Khabib planira da EFC pruoširi i van teritorije Rusije, a cilj mu je da događaje održi u Americi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Zvanična potvrda i obraćanje Khabiba javnosti povodom kupovine organizacije, najavljeno je za 2. decembar kada će se Nurmagomedov obratiti javnosti sa planom rada nove GFC organizacije. Khabibu želimo puno sreće u novoj karijeri i da mu organizacija bude uspešna kao što je on bio u oktagonu!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime