Bliži se „Megdan 21 Veka“, evo gde možete kupiti karte

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još manje od mesec dana ostalo je do 6. po redu Megdana. Ovoga puta promocija se seli po prvi put u Beograd. Štark Arena (Beogradska Arena) će ugostiti borce iz celog sveta.

Kako javljaju čelnici Megdana, karte se prodaju velikom brzinom, zato kupite kartu što pre i osigurajte svoje mesto na ovom eventu. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima ticket.rs ( Delfi knjižare, OMV pumpe, šoping centri).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

⚠️RASTE TENZIJA, BLIŽI SE MEGDAN: 🇷🇸 Beogradska Arena biće mala za sve istinske poklonike borilačkih veština! Kako se bliži 9. decembar tako raste tenzija. Šesti Megdan po redu trebalo bi po kvalitetu boraca, ali i organizaciji da nadmaši sve prethodne koji su u najmanju ruku bili spektakularni. Hala Štark Arena i grad Beograd, kao pokrovitelj ove fajterske i sportske manifestacije, biće domaćini najboljim svetskim borcima. Oni dolaze iz Koreje, Brazila, Nemačke, Rusije, Grčke, Amerike, svih okolnih država… Produkcija Megdana pobrinula se za vrhunski dizajn i reklamu, a kako idejni tvorac ove manifestacije Aleksa Balašević kaže, sve je prvenstveno rađeno emocijama i patriotskim srcem, u realizaciji Aleksandra Madžarevića, Silarda Kovača i Maje Sučević. Naravno, uz svesrdnu pomoć zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića koji je uložio svu snagu kako bi ovaj Megdan uz organizatore i izvođače bio nešto zaista za pamćenje. Megdan je od 2017. godine najveći regionalni borilački događaj. Nastao je u Novom Sadu i do sada je održano pet ovakvih borilačkih spektakala. I svaki od njih je privlačio na desetine hiljada ljudi. . . Autor: @kurir.rs . #megdan #megdanfighting #megdan6

Објава коју дели megdan.fighting (@megdan.fighting) дана

Fight card još uvek nije kompletan, popunjava se iz dana u dan, za sada potvrđene borbe su:

  • Jonny Kruschinske (Nemačka) vs. Vaso Bakočević (Crna Gora) – MMA 
  • Čedo TDI Pantić (BiH) vs. Nikos Papadimitrou (Grčka) – K1
  • Nikola Joksović (Srbija) vs. Marko Radaković (Srbija) – MMA
  • Nenad Milanov (Srbija) vs. Igor Krstić (Srbija) – MMA
  • Dušan Radović (Srbija) vs. Alexander Ten (Južna Koreja) – K1

Kao i uvek publika najviše iščekuje borbu Vasa Bakočevića. Inače Vaso je 2016. izgubio od nemačkog borca, pa će sad imati priliku da osveti taj poraz. Čedo Pantić se vraća na Megdan. Na svom poslednjem nastupu ostao je bez titule šampiona koju mu je preuzeo Ramazan Razakov. Nadali smo se da ćemo videti taj revanš, ali Megdan je Čedi našao drugog protivnika. Radi se o odličnom grčkom kikbokseru, koji će prvi put nastupiti na Megdanu. Takođe publika sa nestrpljenjem očekuje meč između Marka Radakovića (Ahilej) i Nikole Joksovića (CDS Novi Sad). Na predhodnom Megdanu Joksović je pobedio Markovog brata Milana Radakovića, pa će u ovoj borbi motiv biti veći. Na sve to kad dodamo da je ovo duel između Ahileja i CDS-a, nema sumnje da nas očekuje vrhunski meč. Oba borca su spremna i motivisana. Imaćemo još jedan derbi između Ahileja i CDS-a. Igor Krstić se posle dužeg vremena vraća na Megdan. Svoj poslednji nastup na Megdanu je imao na 2. priredbi Megdana gde je pobedio. Sada će ga dočekati Nenad Milanov, momak koji je nastupio na prošlom Megdanu protiv Nikole Lazića (Ahilej) od koga je izgubio. Ovo će sigurno biti zanimljiv duel. Dušan Radović će nastupiti prvi put na Megdanu, ali neće imati ni malo lak zadatak. Njegov protivnik biće Alexander Ten, borac iz Južne Koreje. Pobednik ovog meča postaće Megdanov K1 šampion u kategoriji do 66kg.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime