KSW 51 bonusi: Erslanu nokaut večeri, Mankowski submission, Lemmy borba večeri (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je i najveći borilački spektakl na ovim prostorima KSW 51 koji je održan u Zagrebu. Sada kada su se slegli utisci verujem da smo svi prezadovoljni onime što smo videli. Ostaje žal što nije više balkanskih boraca pobedilo, ali šta da se radi, to je sport. Jednostavno nije bila naša noć, sledeći put će biti bolje.

Foto: privatna arhiva

Čelnici KSW organizacije su nagradili najbolje preformanse za 51 event.

  • Bonus za Submission of the night je pripao Borysu Mankowskom koji je pobedio Vasa Bakočevića. The Tasmanian Devil je izveo perfektan Anaconda Choke i prisilio protivnika na predaju. Ovom pobedom Mankowski je osigurao mesto sledećeg izazivača za titulu u lakoj kategoriji koju drži Norman Park.

 

  • Bonus za Fight of the night su dobili Lemmy Krušič i Sebastian Przybysz. Zasluženo, ova dva borca su dala sve od sebe i priredila pravi rat publici. Ova borba je otvorila event na najbolji mogući način. Neizvesno je bilo do samog kraja, oba borca su pogađala i imala dobre momente. Na kraju je poljak slavio jednoglasnom sudijskom odlukom. Svaka čast obojici za ovaj meč.

 

  • Bonus za knockout of the night zasluženo pripada Ivanu Erslanu. Najbolji mogući način za debi u KSW. Nokaut u prvoj rundi i potvrda o kakvom se talentu radi. Poluteška divizija bi trebala da se pripazi, jer im dolazi ozbiljan borac.  American Top Team dobija dva bonusa na KSW 51.

 

YouTube player

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime