BOMBA! Anthony Pettis u pregovorima sa ruskom ACA promocijom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion i jedna od prvih „mega zvezda“ koje je UFC izgradio, Anthony Pettis u pregovorima je sa ruskom ACA promocijom.

Anthony Pettis

Anthony „Showtime“ Pettis (23-12) je bivši WEC i UFC šampion. Jedan je od prvih „superstarova“ koje je projektovao UFC. Pettis je dug vremena bio jedan od najatraktivnijih boraca, čije je borbe publika prosto obožavala.

Na konferenciji koju su održali čelni ljudi ACA organizacije, naveli su da su trenutno u pregovorima sa bivšim UFC šampionom lake kategorije Anthony Pettisom, koji bi vrlo lako mogao da potpiše ugovor sa jednom od najboljih svetskih organizacija ACA.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

ACA je poznata kao promocija gde se pružaju najbrutalniji mečevi i koju borci često „zaobilaze“. „Showtime“ bi u svojoj 34 godini mogao da se priključi ruskoj promociji za koju bi bio veliko pojačanje u marketinškom smislu a i sigurno bi dobro zaradio, jer je ACA poznat po jakim honorarima.

Pettis je nakon dve pobede u nizu (Cerrone i Morono) na iznenađenje svih napustio UFC promociju i potpisao za PFL. Mnogi su ga videli kao favorita PFL-a u lakoj kategoriji, ali je Anthony izgubio u prva dva nastupa sudijskim odlukama (Collard i Manfio) i završio učešće u ranoj fazi turnira. Izgleda da PFL u ovoj sezoni ne računa na njega, pa je bivši UFC šampion slobodan po izboru nove sredine.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime