BOMBA! Artem Lobov potpisuje za KSW i bori se protiv Polish Zombia!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW organizacija doživljava pravu ekspanziju, preuzimaju tržište u Evropi, a pred potpisom su još jedne velike borbe koju MMA fanovi u Evropi sa nestrpljenjem očekuju.

Danas su na svojim Instagram profilima objavili fotografije i Artem Lobov i Marcin Wrzosek (The Polish Zombie) da bi voleli da se bore jedan protiv drugog. Sudeći po njihovim komentarima u objavama deluje kao da je borba blizu dogovora.

Kada uzmemo u obzir stil borbe i Lobova i Wrzoseka, možemo očekivati spektakl. Oba borca imaju veliko srce i pružaju odlične borbe za publiku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Walking dead is back for another season!!!@polishzombiemma @ksw_mma 👊🇮🇪🇷🇺@parimatch.ukraine

Објава коју дели Artem Lobov (@rushammer) дана

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Real recognize real☠️ Lets go Champ #bmf #europe #ksw @ksw_mma @martinlewandowski @kawul_ksw @zaborcoach

Објава коју дели Marcin ‘Polish Zombie’ Wrzosek (@polishzombiemma) дана

Artem Lobov (14-15) je svoj poslednji meč radio u UFC još 2019 protiv Michael Johnsona, gde je izgubio sudijskom odlukom. Nakon te borbe Lobov ostaje bez UFC ugovora i potpisuje za Bare Knuckle FC gde se odličn pokazao. Pobedio je Jason Knighta u pravom ratu, jedna od najboljih BareKnuckle borbi u istori, a zatim i bivšeg šampiona sveta u boksu Paula Malignaggia. Njegov poslednji meč na BKFC je revanš sa Jason Knighton, gde je izgubio prekidom u 5 rundi. Izgleda da je pred Lobovim novo poglavlje u karijeri i da je sledeća stanica KSW, gde će verovatno pokušati da dodđe do napada na titulu u kategoriji do 66.

Marcin Wrzosek (14-6) je bivši KSW šampion u perolakoj kategoriji. U svojih 14 pobeda uspeo je da pobedi ozbiljne borce kao što su Britanac Arnold Alen kojem je to jedini poraz u karijeri i koji će biti kko mnogi kažu UFC šampion uskoro i Artur Sowinski ( od kojeg je preuzeo titulu KSW šampiona). Svoj poslednji meč izgubio je od Norman Parka podeljenom sudijskom odlukom na KSW 50 u Londonu.

Ko pobeđuje u ovoj borbi ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime