(VIDEO) Ortega našamarao prevodioca od Korean Zombia pa uklonjen iz publike sa UFC 248

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Brian Ortega našao se u centru pažnje na UFC 248 i ako se nije borio. Možda to baš i nismo očekivali od Ortege ali, T-City je napavio incident u MGM Areni u Las Vegasu pa ga je obezbeđenje izbacilo iz hale.

Ortega je lupio šamar Jay Parku Južnokorejsom reperu i prevodiocu i prijatelju Chan Sung Junga poznatijeg kao Korean Zombie. Kako prenose Američki mediji, ovaj indicent se dogodio u VIP delu gde su bili smešteni borci koji su gledali UFC 248. Takođe navode da se ovaj incident dogodio u trenutku kada je Korean Zombie otišao u WC.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

⚠️Brian Ortega je uklonjen iz publike sa UFC 248 od strane obezbeđenja. Ortega je fizički nasrnuo da Južnokorejskog repera Jay Parka inače prevodioca Chan Sung Junga (Korean Zombie). Ova situacija je jako iznervirala Junga koji je zapretio Ortegi: ____________________________________________________“ Sedeo si 10 metara od mene i Parka. Napao si ga dok sam ja bio u WC. Jay Park nije profesionalni borac, on je pevač. Lupio si šamar civilu koji mi je pomogao u prevođenju. Tako ne postupaju muškarci, ovo je isto kao da je odrasla osoba udarila dete! Zašto nisi mene napao? Da se to dogodilo ne bih bio ljut. Ti si obična kukavica koja je našamarala pevača a ne borca. Ako ti je ovo cilj da bi došao do borbe sa mnom, onda si uspeo u tome. Boriću se sa tobom, nokautiraću te i uništiti tvoje jebeno lice. Nadam se da nećeš ponovo pobeći od mene“ rekao je Korean Zombie. __________________________________________________❓Kakvo je vaše mišljenje o ovoj situaciji ❓ __________________________________________________ (video @vukoje.mma) #triangletv #triangle #vesti #sport #mma #mmafighter #ufc #kickboxing #bjj #judo #boxing #news #muaythai #knockout #2020 #conormcgregor #khabibnurmagomedov #jonjones #israeladesanya #tonyferguson #tyson #tysonfury #detonaywilder #boxing #ufc248 #yoelromero #joannajedrzejczyk #brianortega #koreanzombie #jaypark

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle3tv) дана

Chan Sung Junga je ova situacija baš potresla i imao je poruku za Ortegu sa kojim je već trebao da se bori u prošlosti:

Sedeo si 10 metara od mene i Parka. Napao si ga dok sam ja bio u WC. Jay Park nije profesionalni borac, on je pevač. Lupio si šamar civilu koji mi je pomogao u prevođenju. Tako ne postupaju muškarci, ovo je isto kao da je odrasla osoba udarila dete! Zašto nisi mene napao? Da se to dogodilo ne bih bio ljut. Ti si obična kukavica koja je našamarala pevača a ne borca. Ako ti je ovo cilj da bi došao do borbe sa mnom i iskoristiš moje ime, pošto su svi zaboravili tvoje, onda si uspeo u tome. Boriću se sa tobom, nokautiraću te i uništiti tvoje jebeno lice. Sada je samo tvoja faca u mojoj glavi! Razjebaću te u kavezu! Nadam se da nećeš ponovo pobeći od mene“ rekao je Korean Zombie.

Ortega i Jung su trebali da predvode UFC u Busanu u decembru na kome se borio i Aleksandar Rakić, ali je Ortega otkazao meč zbog povrede. Kao zamena upao je Frenkie Edgar, kojeg je Zombie pobedio prekidom u prvoj rundi na impresivan načn.

Kako komentarišete ovaj potez Ortege ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime