BOMBA! Bojan Veličković potpisao ugovor sa SBC, debituje u martu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Serbian Battle Championship je danas potpisao ugovor sa još jednim velikim imenom. Bivši UFC i PFL borac Bojan Veličković je potpisao ugovor sa SBC organizacijom.

Kako stoji na društvenim mrežama SBC-a, Veličković će debitovati 14. marta 2020 godine i boriće se u main eventu. Ovakav potez retko ko je očekivao, veliko pojačanje za SBC, jedva čekamo da vidimo ime protivnika. SBC je relativno skoro potpisao i Gorana Reljića, takođe bivšeg UFC borca.

Bojan Veličković je najuspešniji Srpski borac u UFC-u. Debitovao je u Zagrebu pobedom nad Alessiom Di Chiricom, nakon toga dolazi do nerešenog duela sa Mike Gravesom. U svom trećem nastupu je izgubio od Sultana Alieva podeljenom sudijskom odlukom. Njegov najbolji meč i borba sa kojom je dobio novi ugovor sa UFC je bio u Stockholmu gde je nokautirao domaćeg borca Nico Musokea i osvojio nagradu za najbolji nokaut večeri, pored bonusa dobio je i nov ugovor sa najboljom svetskom promocijom. Na žalost sledi serija od dva poraza za Bojana, do duše obe odlukom sudija. Prva je došla protiv Darrena Tilla. Jedan je od retkih koji se može pohvaliti činjenicom da je uspeo da se bori 3 runde sa Tillom, nakon borbe sa Bojanom Till kreće ka napadu na šampionski pojas. Svoju poslednju borbu Veličković je izgubio možda i nepravedno. Borio se opet protiv domaćina, ovoga puta na Novom Zelandu protiv Jake-a Matthewsa gde je poražen podeljenom sudijskom odlukom. Nakon toga ga je UFC otpustio, a Bojan potpisao za PFL.

Pokazao je Bojan u prvoj sezoni PFL-a da je dosta napredovao i radio je dosta bolje nego u UFC. Stigao je do polufinala gde ga je izbacio Magomed Magomedkerimov. Druga sezona nije bila dobra za Bojana. Obe borbe je izgubio sudijskom odlukom i izgleda završio takmičenje u PFL-u. Sada je pred njim novi izazov, dolazi u SBC organizaciju koja je u ekspanziji i koja nikad nije imala bolji roster. Nadamo se da će se kroz SBC, Bojan pokazati svoj kvalitet i mesto gde pripada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Welcome to SBC Najuspešniji srpski MMA borac konačno deo SBCa!!! Bojan “Serbian Steel“ Veličković Veoma smo ponosni što možemo da objavimo vest o najnovijem elitnom pojačanju u SBC redovima. Veliko ime najviše svetske klase će naredne godine, tačnije 14. marta 2020. godine debitovati u SBC heksagonu u Main Eventu, glavnoj borbi večeri SBC 27 manifestacije! – U pitanju je više nego dobro poznato ime svim ljubiteljima MMA sporta u našoj zemlji, regionu, Evropi i svetu, bivši UFC i PFL borac, i bivši RFA šampion u velter kategoriji, Bojan „Serbian Steel“ Veličković! Najuspešnijeg srpskog borca u budućnosti ćemo dakle gledati na prestižnoj internacionalnoj SBC sceni! @bojanvelickovicmma

Објава коју дели Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Više volim Megdan ali dosta bolje izgleda SBC da i megdan ubaci octagon a ne onaj ring koji je grozan to bi bila tolika trka oko toga koja je organizacija bolja ok Megdan ima Vasu ali osim njega nemaju nikog vise zanimljivog dok je SBC do sad ubacio nekoliko boraca u UFC a i dovode bivse UFC borce dok Megdan ima glupu politiku dovode tamo neke djedove sto su se u PRIDE-u borili ok da je to Cro Cop npr ali ne sviđa mi se ta politika nikako.Trebas dovodit dobre borce i mlade zvijezde i od njih gradit svoju organizaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime