NAPOKON: Khabib i Ferguson potpisali ugovor za borbu! Predvode UFC 249 18. aprila

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Konačno je ova saga završena. Najiščekivanija borba lake kategorije je pred nama. UFC 249  U Brooklynu 18 aprila predvodiće Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson u borbi za titulu šampiona u lakoj kategoriji.

Foto: MMA Mania

Početkom nedelje Khabib i njegov tim su potpisali ugovor za ovu borbu, da bi juče i El Cucuy i njegov tim uradili isto. Još uvek javnosti nisu poznati detalji ugovora, samo znamo da je reč o UFC 249 u Brooklynu.

Kako mnogi smatraju ova borba nije suđen. Ovo je čak 5. pokušaj organizovanja borbe.

Prvi put borba je zakazana za decembar 2015 godine. Tada je Khabib morao da otkaže nastup zbog povrede koju je zadobio na treningu. Termin je pomeren za april 2016, ali je tada Ferguson izašao iz borbe zbog problema sa plućima. UFC je pokušao po treći put da organizuje ovu borbu na UFC 209 u matu 2017 godine. Tada je otkazao Dagestanac zbog jako teškog weight cuta (skidanja kilograma). Khabib je umesto na službenom vaganju završio u bolnici. Oni sujeverni su nastavili da veruju da nema ništa od ove borbe i da se nikada neće održati, ali oni koji ne veruju u čuda su se i dalje nadali. Četvrti put borba je zakazana za april 2018. godine i tu se desio možda i najčudniji peh. Tony Ferguson se samo par dana pred borbu tokom snimanja promo materijala za UFC, sapleo na kablove tokom snimanja i povredio ligamente kolena. Predsednik UFC-a je tda izjavio da više nikada UFC neće pokušati da organizuje ovu borbu.

Da li ćemo napokon gledati ovaj meč i na čijoj ste strani ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime