BOMBA! Darko Stošić dobio ime protivnika i datum za KSW debi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji srpski teškaš i bivši UFC borac Darko Stošić, konačno je saznao datum i ime protivnika za svoj debi u KSW organizaciji koji čeka već duže vreme.

Darko Stošić i Michal Wlodarek

Darko Stošić će nastupiti na KSW 59 koji se održava u Lođu protiv opasnog poljskog nokautera Michal Wlodareka. Stošić i Wlodarek su već trebali da rade meč, ali zbog cele situacije sa virusom njihova borba je pomerena. KSW je imao veliku želju da upari srpskog i poljskog nokautera, što je na sreću publike koja voli atraktivne borbe konačno realizovano.

Michal Wlodarek (8-2) iza sebe ima pobedu nad Srđanom Marovićem za samo 37 sekundi nokautom na KSW 52.  Poljak se nije dugo borio, čak od decembra 2019 godine. Wlodarek ima izuzetno teške ruke i što bi žargonski rekli „voli da se pobije“. Hrabar je, čvrst i ide konstantno u napred.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Sa druge strane oktagona čeka ga bivši UFC borac Darko Stošić (13-4) koji se vraća u svoju matičnu kategoriju (tešku) u kojoj je nastupao do odlaska u UFC i gde ima skor od perfektnih 12:0. Darko već dugo čeka na svoj KSW debi. Cilj je samo jedan, a to je šampionski pojas KSW organizacije. Očekuje nas izuzetno zanimljiv meč. Verujemo u Darkovu pobedu!

Ekipa TRIANGLE TV će biti u Lođu i preneti vam atmosferu sa KSW 59. Zapratite naš Instagram profil i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Darko Darko…zabrljavio si u UFC-u….skroman sud tj.viđenje što je razlog….na najvišoj razini ide kategoriju niže…skida kile, bez da zna kako će njegovo tjelo i organizam reagirati na to? Otud dva tjesna poraza, ma na stranu i porazi ali izvedba nije bila na nivou…ono što je trebao „dobit“ je izgubio….iz mog kuta viđenja, brzinu snagu i agresiju! Zato nadamo se da je napravio domaću zadaću….i sretno puno uspjeha…mislim da ima potencijal, vidimo ga brzo natrag u UFC-u!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime