(VIDEO) Da li ste znali? Khabibov nadimak pre UFC je bio „Bad Boy“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih broaca svih vremena i sada već bivši borac i šampion lake kategorije, Khabib Nurmagomedov, završio je karijeru nakon velike pobede nad Justinom Gaethjeom.

Khabib Nurmagomedov pobedio Justina Gaethjea na UFC 254

Khabib je prosto „počistio“ celu laku kategoriju i dokazao da mu trenutno nema ravnog! Popularni „The Eagle“ pokrenuo je nekoliko novih poslova, a samo jedan od njih je posao organizatora, kada je otkupio dobro poznatu rusku promociju Gorila koju je preimenovao u Eagle, kako glasi njegov nadimak. Triangle TV vam donosi snimak pre UFC karijere Khabiba, kada njegov nadimak nije bio „The Eagle“, već „Bad Boy“.

Khabib „Bad Boy“ Nurmagomedov

Video je iz nekog od mečeva u 2011. godini kada je Khabib nastupio u Pro FC organizaciji gde je u 2011. nastupio čak 6 puta i ostvario 6 pobeda, nakon čega sledi odlazak u UFC. Od aprila do oktobra 2011. u Pro FC Khabib je upisao neverovatnih 6 pobeda, da bi poziv i debi UFC organizacije stigao već u januaru 2012. godine, ostalo je istorija.

Obratite pažnju na najavu Khabiba pred jedan od njegovih nastupa u Pro FC organizaciji. Možda većina ljudi nije znala ovu informaciju, da je Khabib nadimak u „The Eagle“ promenio tek kada je postao član UFC rostera. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime