BOMBA! Duško Todorović nastupa u januaru protiv neporaženog borca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Duško Todorović će najverovatnije ući u UFC oktagon poćetkom 2021. godine. Ovu informaciju mogli su da primete svi koji su pratili danas Instagram profil UFC organizacije, gde je procurela ova informacija.

Duško Todorović nakon pobede na UFC debiju

Poznata američka košarkašica Kelsy Plum bila je u Las Vegasu gde je imala ulogu matchmakera i „pomagala“ ljudima iz organizacije da sklope mečeve za naredni period. Plum je dala predlog za meč Calvin Kattar i Max Holloway koji je nedavno potvrđen, a na fight cardu za taj događaj videli smo još dve „potvrđene“ borbe a to su Santiago Ponzinibbio protiv Muslim Salikhova i ona koja najviše zanima nas u Srbiji i na Balkanu a to je Duško Todorović protiv Punahele Soriana. Ovaj događaj se održava 16. januara u Las Vegasu.

Foto: Screenshot

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ufc (@ufc)

Duško Todorović (10-0) je konačno debitovao u UFC organizaciji. Imao je fantastičan debi, gde je pobedio iskusnog Dequan Townsenda prekidom u drugoj rundi i osvojio bonus za najbolji performans večeri. Svi jedva čekamo njegov sledeći nastup i verujemo da može da dogura daleko. Ako se ova informacija pokaže kao tačna, ispred sebe će imati opasnog protivnika.

Duško Todorović UFC

Punahele Soriano (7-0) je neporaženi borac koji dolazi sa Havaja, predstavlja poznati Xtreme Couture Gym. U UFC je isto kao i Duško došao preko DWCS, a u najboljoj svetskoj oganizaciji odradio je jedan meč, gde je nokautirao poljaka Oskara Piechota. U 2020. godini su mu otkazana dva meča. Još uvek nema nikakvih zvaničnih potvrda, nadamo se da će UFC uskoro objaviti fight card za ovaj događaj.

Punahele Soriano UFCZapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime