Poznato je ko će biti ugao Perrya! Trudna žena i jedno poznato MMA ime!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mike Perry se vraća ovog vikenda borbom protiv Tima Meansa na UFC 255. Prvobitno je trebalo da se bori protiv Robbie Lawlera, ali je bivši šampion otkazao meč zbog povrede.

Mike Perry i njegova devojka Latory Gonzalez

U poslednje vreme kada se spomene ime Mike Perrya, najviše se priča o njegovom izboru ugla za meč. Kao što znamo u poslednjem meču u uglu mu je bila njegova devojka Latory Gonzalez. „Platinum“ je ostvario pobedu nad Mickey Gallom a za ovaj meč je najavlio licitaciju, da ko ponudi najviše novca biće deo njegovog ugla na UFC 255. Bilo je nekoliko izuzetno zanimljivih ponuda kao naprimer ona od njegovog „velikog neprijatelja“ Darren Tilla a javila se i porno zvezda Kendra Lust koja je takođe želela da bude u uglu Perryu, ali je to njegova devojka Latory odbila.

Situaciju oko ugla za njegov predstojeći meč otkrio je najpotnaziji MMA novinar Ariel Helwani. Prema pouzadnim izvorima koje ima Helwani ugao Mike Perrya čini će njegova devojka koja je inače u 8 mesecu trudnoće, jedan od najboljih svetskih MMA menadžera i čovek koji ga zastupa Abraham Kawa i Perryev prijatelj čije ime nije poznato. Ovo će biti prvi put da Kawa bude deo Perryevog ugla. Zamislite ovaj ugao, trudna žena, prijatelj koji nema veze sa MMA i menadžer, na sve to bori se Mike Perry, očekuje nas ludilo 🙂 Biće zanimljivo videti ko će imati koju ulogu u ovom čudesnom uglu .

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime