BOMBA! Fedor prozvao Tysona na boks meč na događaju gde se bore Fury i Ngannou!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena i čovek uz čije borbe smo odrastali Fedor Emelianenko, mogao bi jako brzo među konopce ringa.

Fedor Emelianenko i Mike Tyson

U poslednjih nekoliko godina, nagledali smo se raznih boks egzibicija i mnogi ljudi iz različitih branši su se oprobali među konopcima. Mnogi penzionisani MMA borci za jedan boks meč dobijali su više novca nego za skoro čitavu MMA karijeru, pa je sada postao „trend“ da popularni MMA borci pri kraju svoje karijere odrade boks meč.

Ako je neko zaslužio da naplati svoj dugogodišnji rad i trud onda je to Fedor Emelianenko koji je živa legenda MMA sporta. Fedor je „prozvao“ legendu boksa Mike Tysona na boks meč! Da dobro ste pročitali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Fedor je predložio da ova borba bude sunaslovna borba na događaju koji predvode Tyson Fury i Francis Ngannou 28. oktobra u Saudiskoj Arabiji. Duel Emelianenka i Tysona je definitivno nešto što bi svaki fan borilačkog sporta morao da pogleda:

„Bio bih zainteresovan da nastupim 28. oktobra u Rijadu protiv Mike Tysona gde će se boriti Ngannou i Fury. Spremiću se za ovaj datum. Imam dovoljno vremena da se pripremim. Nisam bio u najboljoj formi ali sam počeo da treniram pa ću biti spreman!“

Gde ima dima ima i vatre, a više informacija o ovome saznaćemo uskoro!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem borilačkom sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime