Usman poručio Chimaevu: „Odbio si borbu protiv mene, ko si ti da postavljaš uslove?“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dugogodišnji „vladar“ velter kategorije i jedan od najdominantnijih UFC boraca u predhodnoj deceniji Kamaru Uusman, oštro je odgovorio Khamzatu Chimaevu.

Kamaru Usman i Khamzat Chimaev

Predhodnih godina uverili smo se da nije bilo moguće savladati Kamaru Usmana, sve dok se „nije pojavio“ Leon Edwards, koji je dva puta za redom savladao Usmana. Bivši šampion je najavio povratak, a imena sledećeg protivnika su počela da se nagađaju.

Kamaru Usman je kako sam kaže izrazio veliku želju da se bori protiv neporaženog Khamzata Chimaeva, ali je prema njegovim rečima Chimaev odbio borbu protiv njega i otišao u srednju kategoriju i dogovorio borbu protiv Paula Coste. Ovaj gest „Borza“ je razočarao i naljutio Usmana:

‘‘To je lik koji je u UFC-u, koliko, dve godine? Ima samo pet borbi i oni su ga stavili na treću poziciju. Odbio je borbu protiv mene, prvorangiranog u velter kategoriji da ode u srednju. Ma čoveče ko si ti? Ko si ti? To je nepoštovanje prema sportu. UFC-u sam čak nudio i da bude borba u ‘catchweightu‘, a onda je Chimaev rekao da ne može da skine i zvao me u srednju kategoriju. Ti želiš da ja, koji sam postigao sve u ovom sportu, dođem u srednju kategoriju da bih se borio sa tobom? Sa tobom koji u ovom sportu nisi uradio ništa? Daj čoveče, to nema smisla‘‘

Nakon ovakvog „gesta“ Kamaru Usman ne želi više da „čuje“ za Chimaeva i okrenuo se novom potencijalnom protivniku:

„Sada želim meč protiv Stehpen „Wonderboy“ Thompsona!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime