BOMBA! Fizieva čeka najteži meč u karijeri i bivši UFC šampion!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

2022. godina nije još ni krenula a UFC je ugovorio već nekoliko odličnih duela. Jednog od najvećih potencijala u lakoj kategoriji Rafaela Fizieva, takođe ćemo gledati uskoro.

Rafael Fiziev

Rafael Fiziev (11-1) će otvoriti 2022. godinu sa definitivno najtežim protivnikom u dosadašnjoj karijeri. Ovaj meč će nam dokazati da li je „Ataman“ kalibar za UFC šampiona. Nakon poraza u svoj debiju u UFC, Fiziev je u nizu od 5 pobeda a dospeo je do 11 mesta izazivača u lakoj kategoriji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

UFC Fight Night koji se održava 19. februara u Las Vegasu predvodiće u borbi protiv bivšeg UFC šampiona Rafaela Dos Anjosa (30-13). Dos Anjos je iskusni veteran i bivši šampion lake kategorije. Iza sebe ima pobedu nad Paul Felderom, a opšte je poznato da je većina top boraca lake i velter kategorije morala da „prođe“ Dos Anjosa kao test.

Rafael Dos Anjos i Paul Felder

Dvojica izuzetno atraktivnih i tehnički potkovanih boraca nam gotovo garantuju vrhunski meč. Sudar nove i stare škole. Dos Anjos se nalazi na mestu broj 6 dok je Fiziev 11. Pobednik ide ka vrhu, poraženi gubi mnogo..

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime