Mirko Cro Cop, Renzo Gracie i mnogi drugi! Ovog leta nas očekuje novi Golden Summer kamp!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Golden Management je nakon samo nekoliko meseci postojanja napravio „bum“ u regionalnom MMA.

Mirko „Cro Cop“ Filipović

Nova menadžerska agencija je potpisala veliki broj MMA boraca, kako iz regiona tako i iz celog sveta. Učestvovali su kao su-organizatori najvećeg MMA eventa na Balkanu (FNC Armagedon polufinale) koji je održan letos u Šibeniku na Tvrđavi Svetog Mihovila i predvodio ga je duel između Vasa Bakočevića i Francisca Barria „Croate“.

Golden Summer Camp u Šibeniku

Pored odlične organizacije turnira Golden Management je pred sam događaj organizovao i veliki „Golden Summer Camp“ gde smo videli legende borilačkog sporta kao „mentore“, čuveni Renzo Gracie i Mirko „Cro Cop“ Filipović koji su prenosili znanje mladim borcima iz celog sveta koji su bili prisutni na ovom kampu. Takođe su u ulogama trenera bili i Augusto Frota, Milivoj Bajić, Joško Sunara, Dražen Forgač i mnogi drugi domaći treneri.

Dolazak legendarnog Renza u Šibenik na Golden Camp

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GOLDEN MANAGEMENT ® (@golden_management_team)

Kako smo saznali od vlasnika Golden Managementa a to je najavio i legendarni Renzo Gracie, ovog leta nas očekuje još jači Golden Summer Camp kao i dva velika MMA eventa u Šibeniku. Takođe smo dobili informaciju da će na kampu biti prisutna dva velika imena iz sveta borilačkog sporta, koja još uvek ne smemo da otkrijemo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GOLDEN MANAGEMENT ® (@golden_management_team)

Golden Management je napravio konekciju sa najvećim svetskim organizacijama, pa se u narednom periodu može očekivati mnogo novih vesti kada je u pitanju MMA, Kik boks, Boks i Bare Knuckle u regionu. I ove godine će na „Summer Campu“ svi biti dobrodošli. Od fanova, do amaterskih i profesionalnih boraca kao i rekreativaca koji bi želeli da treniraju sa poznatim svetskim imenima. Za više informacija zapratite oficijalni pofil GOLDEN MANAGEMNTA na Instagramu.

Golden Management

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime