BOMBA! Hooker uskače kao zamena protiv Makhacheva na UFC 267!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako se borio prošlog vikenda i ostvario pobedu, Dan Hooker je rešio da odmeri snage sa Islamom Makhachevim.

Dan Hooker i Islam Makhachev

Dan Hooker (21-10) je pobedio Nasrat Haqparast jednoglasnom sudijskom odlukom i prekinuo niz od 2 poraza (Poirier i Hooker). Pobeda prošlog vikenda ga je popela sa 8 na 6 poziciju izazivača lake kategorije.

„The Hangman“ je još jednom dokazao da je pravi borac i prihvatio dosta „rizičan“ meč u relativno kratkom vremenskom periodu. Prema informacija koje je preneo poznati svetski MMA novinar Brett Okamoto, Hooker će se boriti 30. oktobra na UFC 267 u Abu Dhabiju protiv Islama Makhacheva!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Islam Makhachev (20-1) je ostao bez protivnika nakon što je Rafael Dos Anjos otkazao nastup zbog povrede. Dugo se spekulisalo o njegovom zamenskom protivniku, pa je vest da će to biti Dan Hooker odjeknula „kao grom iz vedra neba“.

Hooker i Makhachev će se boriti 30. oktobra na događaju koji predvodi borba između Jana Blachowicza i Glovera Teixeire. Hooker je jako brzo uzeo ovaj meč, ali u slučaju pobede mogao bi da „profitira dobro“. Čeka se zvanična potvrda, ali prema pisanju svetskih portala, posao je završen.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime