Nemanja Uverić vs. Maiquel Falcao na SBC 36 Revenge!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Serbian Battle Championship organizacija održaće svoj naredni događaj u oktobru ove godine u Zrenjaninu.

Nemanja Uverić i Maiquel Falcao

Prva borba koju su najavili iz organizacije za SBC 36 Revenge je duel srpskog borca i finaliste rijaliti šoua „Put ka vatrenom ringu“, Nemanje Uverića (10-5) i iskusnog brazilca, bivšeg UFC, KSW i Bellator borca Maiquel Falcaoa (40-19).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SBC Revenge (@sbcrevenge)

Biće zanimljivo videti u kojoj kategoriji će se sastati Uverić i Falcao. Uverić je veliki deo svoje karijere proveo u velter kategoriji (do 77kg). Nakon pauze i povratka, Nemanja se takmiči u srednjoj (84 kg) i imao je jednu borbu u poluteškoj (93 kg). Iskusni Falcao je kroz svoju karijeru takmičio u poluteškoj i teškoj kategoriji.

Uverić je u nizu od 4 pobede (Krofak, Radovanovićm Kitić i Jababu) nakon poraza u povratničkom meču od Johny Carlosa. Ispred sebe će imati definitivno najveći ispit u svojoj karijeri u vidu prekaljenog Maiquel Falcaoa.

Nemanja Uverić

Iskusni Falcao definitivno više nije u svom „prajmu“ ali svojim iskustvom sigurno može svakome da napravi problem. U nešto lošijoj je formi i ima samo 1 pobedu u poslednjih 8 nastupa. Upravo ta pobeda stigla je na SBC u borbi za titulu šampiona teške kategorije kada je savladao Igora Pokrajca. Svakako nas očekuje zanimljiv duel dva odlična udarača i srčana borca.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime