Paulo Costa zaprateio Adesanyi: „Nokautiraću te i neću ti pružiti ruku, biće nasilja!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Evidentno je da se Paulo Costa i Israel Adesanya ne vole, a tome svedoči i poslednja izjava Brazilca za MMA Junkie.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

BOMBA ❗ Borba između Israela Adesanye i Paula Coste predvodile #ufc253 koji se održava 19. septembra. Ko pobeđuje u ovoj borbi ❓

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Costa i Adesanya će predvoditi UFC 253 koji se održava 19 septembra za titulu prvaka srednje kategorije. Costa ne može da oprosti Adesanyi što ga je nazivao „napumpanim majmunom“ a za to nije proglašen rasistom. Takođe je Costa „prozvan“ i da koristi steroide i da zbog toga odlaže svoj povratak u ring dok se „ne očisti“. Zbog svega toga, brazilac nema rispekt prema šampionu srednje kategorije i posle borbe nema nameru da pruži ruku svom protivniku:

„Čak i kada ga budem nokautirao, neću mu pružiti ruku. Ovo će biti divlje i nasilno. Verujem da ću ga uhvatiti i nokautirati u drugoj rundi jer će mi prvo verovatno bežati.

Neću samo da stojim i da ga čekam. Znam da može puno bežati po kavezu i da je to ono što želi da radi, ono što on inače radi. Neću raditi ono što je radio Yoel Romero. Loviću ga u kavezu, a onda ću skratiti distancu i pogađati udarce u telo, a zatim u lice. Ne smem biti previše brzoplet kao Whittaker, ali ne smem biti spor poput Romera. Moram pronaći neku sredinu. Srećom, razlikujem se od obojice budući da ja mogu praviti pritisak svih 25 minuta.

Paulo Costa smatra kako neće ponoviti greške koje su učinili predhodni protivnici Adesanye i da ima taktiku kako da zaustavi neporaženog UFC šampiona:

„Mogu protiv njega biti jako agresivan. Mogu da ga pritiskam, a u rukama imam jako puno snage. U ostalom, takav sam svuge, kosti, ruke, noge. Protiv njega mi je potreban samo jedan udarac da završim borbu. Želim da mu poručim da ne odustaje od ove borbe, da mi da priliku i da se borimo. Došlo je vreme da mu se suprotstavim te da vidimo koliko njegovo mršavo telo i mršava faca, može da podnese udaraca!

Da li Paulo Costa može da pobedi Israela Adesanyu?

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime