BOMBA! Opačić debituje u One Championshipu protiv Zimmermana!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srpski kikbokser i jedan od najtalentovanijih teškaša Evrope, Rade Opačić saznao je ime protinika za svoj debi u One Championshipu 11. decembra.

Rade Opačić i Errol Zimmerman

Rade Opačić će imati težak zadatak na debiju u Singapuru. Rukavice će ukrstiti sa legendarnim Errol Zimmermanom! Svi koji prate kikboks znaju ko je Zimmerman i o kakvom borcu se radi. Nekadašnji osvajač K-1 turnira, Glory šampion biće prva prepreka Opačiću u novoj organizaciji. Zimmerman je u svojoj karijeri ostvario čak 82 pobede i 27 poraza. Pobedio je velika svetska imena kao što su: Rico Verhoeven, Anderson Silva, Jérôme Le Banner, Stefan Leko i još mnogi drugi. Legendarni holanđanin je u nizu od 2 poraza, a mi se nadamo da će doživeti i treći za redom od Radeta!

Rade Opačić je kao što smo rekli jedan od najvećih potencijala teške kategorije. Prestavlja Kikboks Klub Sinđelić, koji ima još jednog teškaša u One Championshipu (Mihajlo Kecojević). Debitantski meč za Radeta i Sinđelić na najvećoj svetskoj pozornici i prilika da pokažu ono što su radili svo ovo vreme. Zanimljivo je da je čoveka koji je naneo poslednji poraz Zimmermanu (Nidal Bchiri), Rade Opačić nokautirao u prvoj rundi u finalu turnira teškaša na Enfusionu u Beogradu, gde je osigurao mesto za veliki Enfusion Grand Prix. Verujemo u Radeta i nadamo se da će debitovati pobedom u One Championshipu. Srećno!

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u svetu borilačkih sportova!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ONE Championship (@onechampionship)

 

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. VELIKA GRESKA OD STRANE NEPROFESIONALNOG NOVINARA JER ERROL NIJE BIO SAMPION GLORY VEC JE OSVOJIO TURNIR TESKASA,ZATIM OGROMNA SRAMOTA TRIANGLU (IAKO ZNAM DA CE OVO OBRISATI JER TO NE ODGOVARA)NIJE BITNO ZA KOGA NAVIJAS KAO NOVINAR TREBAS IMATI NE PRIVRZENOST NE SAMO U TEKSTOVIMAVEC I U ANLIZAMA!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime