BOMBA! Stipe Miočić vs Daniel Cormier na UFC 252 u avgustu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sada imamo i zvaničnu potvrdu da će UFC 252 predvoditi borba između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Ovo će biti treću susret ova dva teškaša, a za sada su na 1:1. Kako kaže Brett Okamoto novinar ESPN-a, pobednik ovog meča je najbolji teškaš u istoriji.

Stipe Miočić levo, Daniel Cormier desno.

UFC 252 će predvoditi Stipe i DC u svom trećem i verovatno odlučujućem meču, a lokacija još uvek nije poznata. Kako prenosi MMA Fighting, najverovatnije će event biti održan negde u Americi, a ne na Fight Islandu u Abu Dhabiu kao predhodni UFC 251. Datum održavanja UFC 252 je 15. avgust.

Ovu vest je potvrdio predsednik UFC-a Dana White u razgovoru za ESPN. Novinar ESPN-a Brett Okamoto izjavio je da je ovo najveća borba u istorji teške kategorije i da je pobednik najbolji teškaš svih vremena u UFC:

Ovo je po mom mišljenju najveća borba za titulu u istoriji teške kategorije. Pobednik je najbolji teškaš svoje ere, a gubitnik nije. Ne može biti veće od ovoga.

Stipe Miočić i Daniel Cormier su svoj prvi meč radili još 2018. godine kada je DC pobedio prekidom u 1. rundi i osvojio šampionski pojas u teškoj kategoriji. U revanšu u 2019. godini uspešniji je bio Stipe Miočić koji je nokautirao Cormiera u 4. rundi i vratio pojas u svoje vlasništvo. Od tada ni jedan ni drugi borac nisu imali borbu. Sada je pred nama treći i verovatno odlučujući meč, koji će pokazati ko je najbolji teškaš. Ko po vama pobeđuje u trećem meču?

Ko pobeđuje ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime