BOMBA! Uroš Jurišić potpisao za KSW!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Odlične vesti nam dolaze iz Slovenije. Najbolji Slovenački MMA borac, Uroš Jurišić (10-0) potpisao je ugovor sa najboljom Evropskom organizacijom KSW.

Uroš se zbog problema sa povredama nije borio još od  novembra 2018. godine. Iza sebe ima impresivan niz od 10 pobeda bez poraza. Jedan je od najvećih potencijala u ovom delu Evrope, a priliku da to dokaže imaće u KSW.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@ksw_mma contract signed ✍️💣👊🔥🚀 @hd_fight_management

Објава коју дели Uros Jurisic 🇸🇮 (@urosjurisic) дана

Ostaje nam da vidimo na kom eventu će se boriti Jurišić. KSW svoj sledeći event ima u Lodzu 21. marta, ali fight card za KSW 53 je popunjen. Konkurencija u velter kategoriji je odlična i sigurno ćemo gledati dobre borbe. A možda dođe i do borbe sa aktuelnim šampionom Robertom Soldićem, u kojoj se još ranije pričalo i koju bi verovatno svako voleo da gleda. Sve u svemu očekuje nas zanimljiv rasplet u KSW velter kategoriji.

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. Lupetas gluposti,Soldic je bar za 2 klase bolji od Jurisica koji nema ni jednu jacu borbu osim sa nekim kantama,videcemo sad sta ce uraditi u Ksw ali nema nista od njega

  2. Soldic bezi od njega ko djavo od krsta.. jedini lik koji je iznad po fihgt matrixu iznad Urosa je bio Mankowski.. A Soldic samo ponavlja kako nema nista od meca sa njim..
    Ne znam sta je onda imao od meceva sa Bohrerom, Kadzubovskim, Pietrazekom itd..
    Ksw Zagreb Main event , Soldic-Jurisic

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime