OVAJ MEČ OBEĆAVA! Dustin Poirier i Dan Hooker predvode UFC u San Diegu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je blizu ugovaranja glavne borbe za UFC Fight Night 175 koji će se održati 16. maja u San Diegu. Event će predvoditi Dustin Poirier i Dan Hooker. Kako navodi MMA Junkie, ova borba je već dogovorena, borci su pristali. Ostalo je samo da se potpišu ugovori i UFC zvanično objavi. Izvor blizak MMA Junkie koji su upućeni u ovu situaciju i žele da ostanu anonimni su potvrdili ovu vest.

Bivši privremeni šampion u lakoj kategoriji Dustin Poirier (25-6 MMA, 17-5 UFC) se vraća posle borbe na UFC 242, gde se suočio sa Khabibom Nurmagomedovim u borbi za titulu prvaka lake kategorije. Khabib je pobedio Dustina u 2 rundi. Pre te borbe, Poirier je bio u fantastičnoj formi, pobedio je Eddie Alvareza, Max Hollowaya i Justin Gaethjea. Trenutno zauzima 2. poziciju na rang listi lake kategorije.

Dan Hooker (20-8 MMA, 10-4 UFC) će drugi put za redom predvoditi UFC event. U svom poslednjem nastupu pobedio je Paul Feldera na Novom Zelandu 22.02.2020. Odlična i dinamična borba, kao i svaka Hookerova. Novozelanđanin je u fantastičnoj formi, u nizu je od 3 pobede i trenutno zauzima 5. mesto na rang listi lake kategorije.

Odlično uparivanje od strane UFC-a. Pobednik ove borbe bi verovatno bio potencijalni izazivač za titulu.

Ko pobeđuje u ovoj borbi ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime