BOMBA: Werdum prihvatio borbu sa Fedorom, čeka se odgovor Rusa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bellator je blizu dogovora prave poslastice za sve ljubitelje MMA sporta, a pogotovo za one malo starije. Fabricio Werdum je u razgovoru za „Canal Encarada“ potvrdio da je blizu dogovora sa Bellator organizacijom i da je njegov menadžer Ali Abdelaziz u pregovorima sa Scott Cookerom, a pred nama je nešto veliko. Naime Werdum je prihvatio borbu sa Fedorom Emelianenkom a sada je na potezu ruski borac.

Fabricio Werdum i Fedor Emelianenko 2010 godine

Ovo bi bila prava bomba! Werdum i Fedor su se sastali još davne 2010. kada je Werdum prekinuo Emilianenkov niz od 10 godina bez poraza i savladao ga fantastičnom završnicom u prvoj rundi na Strikeforce-u.

Pregovori napreduj, Ali (menadžer) je prošlog vikenda otišao tamo i razgovarao, sada je na Fedoru da prihvati borbu. On je još pre neki dan u jednom intervjuu takođe izrazio želju za ovim revanšom, a s obzirom da ga izuzetno poštujem, to bi mu i omogućio. Ne samo zbog toga, već i zbog finansijske strane cele ove priče, promocije i cele istoriju koju imamo. rekao je Werdum

Od tada je prošlo 10. godina, mnogo toga se promenilo ali ljudi i dan danas prepričavaju taj duel i godinama u nazad priželjkuju ovaj revanš. Izgleda da bi Bellator mogao da nam priušti to zadovoljstvo. Brazilac smatra Fedora je najboljih svih vremena, ali isto tako veruje da bi ishod bio isti kao i u prvom susretu:

I dalje verujem da je Fedor najbolji svih vremena. Čoveka morate poštovati. 10 godina je radio velike stvari i pobeđivao najbolje bez poraza. Mislim da bi naš susret bio taj koji bi svi želeli da vide u Bellatoru. Bio bi to ‘superfight’, glavna borba večeri koja bi se sigurno dobro prodala. A ako Fedor pristane, uz dužno poštovanje, verujem da bih ga opet prisilio na predaju. Ne želim da zvučim prepotentno. Nisam bahat, to je realnost, ali biće teško“

YouTube player

 

Ko bi pobedio u revanšu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Zapratite Triangle TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime