Perry i Till ponovo zaratili: „Doćiću u srednju kategoriju i uništiću ti život!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Već duži vremenski period traju prepucavanja i prozivke na relaciji Mike Perry i Darren Till. Ova dvojica boraca su vrlo često umela da na društvenim mrežama upute ozbiljne prozivke jedan na račun drugoga.

Darren Till i Mike Perry

Podsetimo Perry i Till su bili jako blizu međusobne borbe. Nakon pobede nad Donaldom Cerroneom, Darren Till je uzeo mikrofon i prozvao MIke Perrya koji je tada bio u publici, šta je „Platinum“ odma prihvatio. Na nesreću fanova koji žele da vide tu borbu, UFC je imao druge planove za borce u tom trenutku. Till je dobio borbu sa Thompsonom nakon koje je usledio napad na pojas elter kategorije, pa prelazak u srednju, dok je Mike Perry doživeo veliki pad u svojoj formi od kada beleži promenljive rezultate.

Pre nekoliko dana Mike Perry je objavio da otvara aukciju i ko donira najviše novca biće deo njegovog ugla na UFC 255 protiv Robbie Lawlera. Darren Till se ponudio da donira i bude u uglu svom ljutom rivalu, pa je objavio na društvenim mrežama ko daje najviše novca da ubaci beli peškir u oktagon tokom borbe, na šta je Perry vrlo burno reagovao:

Rekao si to još pre par godin Darrene i bio si u pravu. Ti i ja smo stvoreni da bismo se međusobno borili. Doćiću u srednju kategoriju, biću malen i brz, a ti velik i spor. Uništiću ti život. Pljuvaćeš zube okolo mnogo pre nego što to očekuješ!

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime