Bonusi za najbolje preformanse: Prochazka nokaut večeri, Namajunas i Andrade i Grant i Day!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je zanimljiv UFC 251 koji nam je doneo nekoliko zanimljivih borbi. Ovo je prvi od tri događaja koji će se održati na „Fight Islandu“ u Abu Dhabiu. Događaj je predvodila borba za titlu velter kategorije između Kamaru Usmana i Jorge Masvidala, koja je pripala Nigerijcu.

UFC je za 251 event nagradio čak pet boraca. Dve borbe i najbolji nokaut. Nagradu za najbolju borbu zasluženo je osvojio revanš i pravi rat Rose Namajunas i Jessice Andrade. 14 meseci smo čekali ovaj revanš ali se na kraju čekanje isplatilo. Vrhunski preformans obe devojke koje su ostavile srce u oktagonu. Na kraju pobeda Rose Namajunas podeljenom sudijskom odlukom. Obe borkinje dobile su po 50k dolara kao nagradu za najbolju borbu.

Jessica Andrade i Rose Namajunas

Nokaut večeri je zasluženo pripao UFC debitantu, najboljem Češkom MMA borcu Jiri Prochazki. Bivši Rizin šampion se na najblji mogući način predstavio UFC publici, brutalnim nokautom nad Volkanom Oezdemirom. Jiri je nokautirao Volkana u 2. rundi borbe i pokazao i onima koji nisu znali kakve udaračke sposobnosti ima ovaj borac. Neverovatan podatak je da je Jiri Prochazka od svojih 27 pobeda, čak 23 ostvario prekidom. UFC poluteška kategorija je dobila veliko pojačanje sa ovim momkom.

Jiri Prochazka nokautira Volkan Oezdemira

Borba koja je otvorila UFC 251 je takođe dobila priznanje za „Preformance of the night“. Davey Grant i Martin Day su dali sve od sebe i priredili publici jako zanimljivu borbu. Grant dolazi do pobede fantastičnim nokautom u 3. rundi. Zanimljivo Grant je posle meča prišao Dana Whiteu i izjavio kako je njegova vilica pukla u 1. rundi ali da nije hteo da odustane i da je zaslužio bonus zbog toga i zbog prelepog nokauta. Izgleda da ga je White poslušao.

Davey Grant i Martin Day

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime