Borac sa 15 UFC mečeva uhapšen zbog napada na radnika obezbeđenja i mokrenja u kazinu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poznati MMA borac koji je upisao čak 15 nastupa u najboljoj svetskoj organizaciji Anthony Rocco Martin (17-6, 9-6 UFC) uhapšen je u petak na subotu u Las Vegasu.

Neil Magny i Anthony Rocco Martin

Anthony Rocco Martin je član čuvenog American Top Teama a do nedavno je bio član UFC promocije gde je zabeležio 15 nastupa (9 pobeda i 6 poraza). U svojoj karijeri pobedio je imena kao što su Ramazan Emeev i Jake Mathews.

Svoj poslednji nastup u UFC imao je protiv Neil Magnya, gde je poržaen sudijskom odlukom u junu 2020. godine. To mu je bio poslednji meč po ugovoru a dogovor sa najboljom svetskom promocijom nije postignut. Svima je čudno što Martin nije potpisao ugovor sa PFL, Bellatorom ili nekom od svetskih MMA promocija jer se radi o kvalitetnom borcu koji je rangiran u 40 najboljih velteraša na planeti.

Anthony Rocco Martin

Anthony Rocco Martin je uhapšen u Las Vegasu  u petak na subotu u 1:30 posle ponoći u jednom od kazina. Bivši UFC borac je prema pisanju tamošnjih medija, urinirao u hodniku kazna u vidno alkoholisanom stanju. U trenutku kada je pripadnik obezbeđenja hteo da ga spreči i udalji iz objekta, Martin je fizički nasrnuo na njega i udardio ga rukom u vrat.

Policija je privela MMA borca koji će 19. januara izaći pred sudije a do tada se brani sa slobodne. Martin je u svoju odbranu izjavio kako je on te većeri bio žrtva raszima i da je zato primenio silu. Optužen je za dva dela i ne piše mu se dobro.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime