OVO BI BIO SPEKTAKL: Covington želi meč sa Masvidalom na The Ultimate Fighteru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako ima iza sebe poraz na UFC 268 od Kamaru Usmana, Colby Covington nije klonuo duhom i već razmišlja o narednom izazovu.

Kamaru Usman i Colby Covington, FOTO: mmajunkie.com

Nije uspeo da pobedi Kamaru Usmana u drugom pokušaju za redom, ali je pokazao da je kvalitetan borac i da nije „hype“ kao neki. Jedini borac koji je pružio otpor Kamaru Usmanu i na momente bio bolji od aktuelnog šampiona.

Jorge Masvidal i Colby Covington

Tokom gostovanja na Submission Radiju, Colby Covington je dao izuzetno zanimljiv predlog za njegov naredni meč, a to je duel njega i svog bivšeg cimera i najboljeg prijatelja Jorge Masvidala za kojim je pitanje dana kada će se sastati u oktagonu. „Chaos“ želi da on i Masvidal predvode novu sezonu TUF-a u ulozi trenera, a na kraju odrade i borbu:

Taj lik ne želi da se bori protiv mene. Izgubiće sav svoj ulični kredibilitet ovako ili onako. Ako se bori protiv mene, gubi ga sigurno. Ako se ne bori, izgubiće ga još više. Znam da ne želi da se bori protiv mene. Pokušava da me izbegne na svakom ćošku. Šta da kažem na to? hoću da uradim dobar posao za UFC, A on će biti nabijen u ćošak, moraće da prihvati borbu. Ima mi logike da to bude na Ultimate Fighteru, ajmo da oživimo taj show. Dosadan je jako u poslednje vreme, nema više onog nivoa interesovanja koji možemo da ponudimo. Vratimo ga nazad“

Bilo je već priča o ovome ali na kraju Masvidalovo „uskakanje“ u borbu za titulu sa Kamaru Usmanom je poremetilo planove i odložilo duel Masvidala i Covingtona kao trenere The Ultimate Fightera, Covington smatra da mogu vrlo lako da rasprodaju svaku arenu ali isto tako veruje u svoju pobedu gde god da se budu borili:

„To je borba koja mora da se organizuje jer on ne prestaje da priča. Ja sam kukavica? Ja sam slomljen? Ja sam ovo ili ono? Ne, ti si kučka! Ja sam kralj Majamija. Svi znaju da ja upravljam ovim ulicama i da je grad moj. osvojio sam ovu teritorij i niko ne može da kaže ništa drugo. On to dobro zna. Ili se pojavi ili ućuti više i pusti prave ljude da rade posao. Ja ću i dalje biti tu. Stavi taj BMF pojas na crtu. Svi znaju ko je najopakiji tip ovog sporta. To je Colby Chaos Covington. Možemo da rasprodamo American Airlines Arenu za sekundu, a možemo da odradimo borbu i u BB&T centru. Prebiću ga u obe arene!“

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime