Borislav Nikolić debituje na Brave protiv bivšeg UFC borca i osvajača TUF-a, bori se i Stefan Zvijer!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na jubilarnom 50. događaju Brave CF organizacije nastupiće i dvojica srpskih boraca.

Borislav Nikolić i Stefan Zvijer

Neporaženi Borislav Nikolić (8-0) imaće najteži ispit u svojoj MMA karijeri u vidu bivšeg UFC borca i osvajača „The Ultimate Fightera“, Brad Katone (8-2). Na istom događaju nastupiće i Stefan Zvijer (9-2) protiv poljaka Maciek Gierszewskog (7-6).

Borislav Nikolić iza sebe ima fantastičan niz od 8 pobeda bez poraza. U poslednjem nastupu pobedio je Milana Stanojkovića na SBC 29. Bio je najavljen za SBC 30, ali Brave CF se ne odbija. Neće imati ni malo lak zadatak jer ga u oktagonu čeka bivši UFC borac (2-2 u UFC) i osvajač 27. sezone „The Ultimate Fightera“ , kanađanin Brad Katona. Katona je u TUF-u pobedio Bryce Mitchella. Predstavlja irski SBG gde trenira i čuveni Conor McGregor.

Stefan Zvijer je takođe trebao da nastupi na SBC 30 protiv Slavoljuba Mitića, ali se pojavila vest da su borci povređeni i da se nastup otkazuje. Ipak Stefana ćemo videti na Brave CF protiv Gierszewskog. Brave CF 50 se održava u Bahreinu 1. aprila. Našim momcima želimo puno sreće i nadamo se pobedama.

Stefan Zvijer

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BRAVE Combat Federation (@bravemmaf)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu! 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Koja lakrdija Zvijer vamo kao povređen jer garant bi ga ovaj opašavio na sbc a što je dobro vamo će dobiti još gore batine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime