Izašao novi UFC ranking! Aleksandar Rakić je drugi na svetu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je danas osvežio svoju ranking listu čemu je predhodio UFC 259. Veliki skok na rank listi doživeo je i Aleksandar Rakić.

FOTO: Instagram Triangle TV Screenshot

UFC 259 nam je doneo dve borbe u kojima su nastupili naši borci. Na veliku radost publike u Srbiji pobede su odneli i debitant Uroš Medić koji je slavio atraktivnim nokautom i odneo bonus za „nokaut večeri“ i Aleksandar Rakić koji je nakon fantastičnog taktičkog nadmudrivanja neutralisao bivšeg izazivača za titulu Thiago Santosa.

Rakić je u ovaj duel ušao kao 4. borac poluteške kategorije naspram Santosa koji je zauzimao 2. poziciju. Nakon ovog meča to se promenilo i sada Aleksandar Rakić zauzima 2. poziciju na rank listi poluteške kategorije. Da, dobro ste pročitali, Rakić je drugoplasirani borac poluteške kategorije! Veliki uspeh za Rakića i velika čast za Srbiju.

Aktuelni šampion poluteške kategroije je Jan Blachowicz koji je odbranio svoju titulu u duelu sa Israelom Adesanyom na UFC 259. Mesto 1. izazivača zauzima iskusni Glover Teixeira koji se nalazi ispred našeg Rakića. 3. poziciju drži Dominick Reyes koji ima zakazan duel protiv 5. izazivača Jiri Prochazke. Nakon poraza od Rakića, Thiago Santos je pao na 4. poziciju poluteške kategorije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime