BRAVO! Aleksandar Rakić počasni predsednik MMA saveza Srbije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji i najuspešniji srpski MMA borac Aleksandar Rakić postao je počasni predsednik MMA saveza Srbije.

FOTO: Instagram Triangle TV Screenshot

Dolaskom Luke Nikolića na mesto predsednika MMA saveza Srbije promenjene su mnoge stvari na bolje. Amaterska takmičenja pod okriljem MMA savezom Srbije izgledaju kao ozbiljne evropske promocije, Srbija je po prvi put zvanično nastupila na IMMAF takmičenju (gde su osvojene srebrna i bronzana medalja).

Nebojša Žugić, Kerrith Brown i Luka Nikolić u Beogradu

U Beograd je došla jedna od najvećih svetskih promocija Brave CF, koji se očekuje da dođe i naredne godine. U februaru 2023. godine će Beograd biti domaćin Svetskog IMMAF prvenstva što je najveći uspeh kada govorimo o srpskom MMA sportu, a Nikolić je pored svega ovoga uradio još jednu veliku stvar, postavio Aleksandra Rakića za počasnog predsednika MMA saveza Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Aleksandar Rakić je naš najbolji i najuspešniji borac koji će srpski MMA sport predstavljati u najboljem svetlu na najvećoj svetskoj pozornici. „Raketa“ će svojim ugledom, rezultatima i kontaktima biti velika podrška i pomoć MMA savezu Srbije. Takođe Rakić je velika inspiracija i idol svim mladim borcima.

Odličan potez, čestitamo i neka je sa srećom. U intervjuu za TRIANGLE TV, Rakić je govorio o tituli počasnog predsednika MMA saveza Srbije ali i još mnogo toga.

Poslušajte video ispod.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime