UFC planira da upari McGregora i Chandlera u 2023. godini!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Conor McGregor je najavio povratak u oktagon u 2023. godini a „dobitnik na lutriji“ bi mogao da bude Michael Chandler.

Conor McGregor i Michael Chandler, FOTO: mmajunkie.com

Poznato je da je McGregor MMA zvezda broj 1, i da meč sa njime svakom borcu promeni život na bolje (finansijski). Ako bi pitali svakog borca sa kime bi najviše voleo da radi borbu, gotovo da bi svako želeo protiv McGregora. Bila je čak situacija kada je Poirier izabrao meč sa McGregorom pre napada na titulu protiv Oliveire.

Prema pisanju ESPN-a, UFC planira da napravi veliki „hype“ i upari Conor McGregora i Michael Chandlera. Ovo bi moglo da bude spektakularno uparivanje, obojica boraca uvek pruže atraktivnu i zanimljivu borbu, a sa druge strane imaju odličan osećaj za „trash tallk“ pa bi i sa te strane UFC imao veliki plus.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Povratak McGregora se očekuje tokom 2023. godine. Irac ulazi u USADA program testiranja, pa je realno videti ga sredinom godine u kavezu. Iza sebe ima 2 poraza u nizu od Dustina Poiriera. Prvi prekidom, dok je drugi doživeo zbog preloma noge u meču.

Conor McGregor polomio nogu u meču sa Dustin Poirierom

Michael Chandler je u poslednjem nastupu poražen od Dustina Poiriera, gušenjem u 3. rundi borbe. Chandler i Poirier su nam pružili spektakularan meč a ova borba može slobodno da se svrsta u jednu od najboljih u godini.

Michel Chandler

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime