BRAVO! Radete Opačić nokautirao Schmida u One Championshipu (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih teškaša u Evropi kada je u pitanju kikboks Rade Opačić nastavlja svoj impresivan niz u One Championship promociji.

Rade Opačić nokautirao Patrick Schmida, FOTO. screenshot youtube ONE Championship

Rade Opačić nastavlja da pruža fenomenalne partije i još jednom dokazuje da je jedan od najvećih potencijala svetskog kikboksa. Rade je danas na velikom One Championship „First Strike“ događaju stigao do nove pobede i to ponovo nokautom!

Opačić je nokautirao iskusnog Patrick Schmida brutalno u 2. rundi borbe. Od samog početka Rade je imao inicijativu i pokazao da je bolji borac od Schmida. Nekoliko puta je Opačić slao švajcarca na pod, ali mu je konačno presudio u drugoj rundi fantastičnom kombinacijom koju je povezao kolenom, nakon kojeg je sudija prekinuo meč.

Podsetimo Rade je u svom prvom nastupu BRUTALNO nokautirao legendarnog Errol Zimmermana da bi u drugom nastupu takođe do pobede stigao nokautom nad Bruno Susanom. Čestitamo Radetu i Kik boks klubu Sinđelić na velikom uspehu i definitivno najvećem rezultatu u istoriji profesionalnog srpskog kik boksa!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime