BRUTALNA EKIPA TEŠKAŠA NA SPARINGU: Rakić, Delija, Erslan, Bahati, Aslan i Szaflarski !

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Retko gde možemo videti ovako jaku ekipu teškaša na jednom mestu! Sigurno da i najveći svetski Gymovi trenutno zavide American Top Teamu u Zagrebu.

Aleksandar Rakić se priprema za svoj najvažniji meč u karijeri protiv Anthony Smitha, ali kao što znamo ovoga puta nije otputovao na Floridu, već je napravio vrhunski kamp u ATT Zagrebu. Sa Rakićem je došao kompletan njegov tim trenera i sparing partnera koji ga prate kroz karijeru. U Zagrebu su se pridružili i najveći Evropski potencijali teške kategorije Ante Delija i Ivan Erslan (poluteška) koji je nedavno imao meč na FNC 3 gde je pobedio.

ATT je na svom instagram profilu objavio fotografiju boraca sa današnjeg sparinga teškaša koji rade sa Rakićem na njegovom kampu. Na fotografiji su: Poljski talentovani teškaš Kevin Szaflarski (9-1) , Ante Delija (17-3) , Ivan Erslan (9-0), Aleksandar Rakić (12-2), Ibo Aslan (8-0) koji nastupa na sledećem Dana White Contender Series i Yannick Bahati (9-5) Bellator borac. Stvarno se skupila vrhunska ekipa teškaša, kakve sigurno nema u Evropi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Brutalna ekipa teškaša na današnjem sparingu u @atteurope .

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Aleksandar Rakić nastupa protiv Anthony Smitha 29. avgusta u Las Vegasu. Ante Delija je član PFL organizacije koja je zbog pandemije virusa obustavila ovu sezonu, ali možda ga vidimo na KSW ako bude ponovo dolazio u Zagreb. Ivan Erslan je pobedio Jusufa Hajrovića nedavno na FNC 3, kako je rekao u intervjuu za Triangle TV, očeuju ga velike stvari u KSW, pogotovo posle impresivne pobede. Ibo Aslan nastupa na DWCS preko kojeg će pokušati da dođe do UFC ugovora. Yannick Bahati još uvek nema zakazan nastup. Poslednji put je nastupio u Bellatoru kada je izgubio od legendarnog Melvin Manhoefa. Dok mladog Kevin Szaflarskog ne bi bilo iznenađujuće da uskoro vidimo u KSW promociji. Trenutno je u nizu od 9 pobeda za redom.

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU ZA NAJVEĆI IZVOR INFORMACIJA IZ MMA SVETA!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime