Corey Anderson napustio UFC i otišao u Bellator!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Corey Anderson je juče šokirao MMA zajednicu posle objave da napušta UFC i prelazi u Bellator. 30 godišnji Anderson je napustio UFC kao 4. plasirani borac poluteške kategorije.

Problemi na relaciji UFC-Anderson datiraju još iz prošle godine, kada je Anderson nakon fenomenalne pobede nad Johny Walkerom i 4 pobede u nizu zatražio borbu za šampionski pojas protiv Jona Jonesa, gde je zapretio organizaciji u koliko ne realizuju tu borbu da mogu da ga otpuste. Anderson nije dobio borbu za titulu već je dobio revanš sa Jan Blachowiczem, kojeg je već ranije pobedio Amerikanac. U revanšu nije dobro prošlo po Coreya, Jan ga je nokautirao u prvoj rundi i stavio tačku na napad na titulu Corey Andersona.

Pobednik 19. sezone „The Ultimate Fightera“ u UFC je odradio 15 borbi uz skor od 10 pobeda i 5 poraza. Biće zanimljivo videti Andersona u Bellatorovoj poluteškoj kategoriji koja takođe ima dobar roster. Tu su aktuelni šampion Ryan Bader,Vadim Nemkov, Phill Davis, Raphael Carvalho, Lyoto Machida, Liam McGeary i još mnogi drugi.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime