Burns nakon poraza: „Čim sam video da je uzdrman, zaboravio sam na taktiku!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Gilbert Burns nije uspeo „da šokira svet“ i nanese prvi poraz Kamaru Usmanu u UFC-u. Do duše bio je blizu u prvoj rundi, ali se iskusni Usman oporavio.

Gilbert Burns na konferenciji za medije, FOTO: Screenshot YouTube UFC

Uzdrmao je „Durinho“ svog bivšeg sparing partnera na početku borbe i malo mu je falilo da završi borbu. Upravo o tome je pričao novinarima nakon borbe. Nije krio Burns ni poštovanje koje ima prema svom bivšeg prijatelju i sparing partneru:

Ponelo me je uzbuđenje. Bio sam kao moj prijatelj Cody Garbrandt, čim sam ga uzdrmao Istu sam grešku napravio kao i kada sam se borio sa Dan Hookerom, a takve greške ne smem sebi da dozvolim ako želim da budem šampion. Situacija je trenutno takva, želim da budem kao Robbie Lawler. Ako se ne varam, on je jedini lik koji je izgubio od Johnyja Hendricksa i posle toga se uspešno vratio, povezao nekoliko pobeda i postao šampion. Upravo to planiram i ja da uradim!

Za svog protivnika Burns ima samo reči poštovanja:

I dalje mislim sve najbolje o Kamaru Usmanu. Jako ga poštujem. Ljudi, ovo nije tenis ili fudbal, ovo je borba. Znam njegovu porodicu i neću nikada govoriti loše stvari o njemu. Kada se radi o borbi, ne vidim lice ispred sebe i samo želim da završim protivnika. Ali kao što sam rekao, moram biti disciplinovan ako želim da postanem šampion. Pogrešio sam isto kao i moj prijatelj Garbrandt. Čim sam video da je uzdrman, zaboravio sam na taktiku“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime