Burns veruje u Ngannoua: „Pobediće Miočića pa će nokautirati Jonesa!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Izazivač za titulu velter kategorije, Gilbert Burns prokomentarisao je dešavanja u teškoj kategoriji i potencijalni revanš između šampiona Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

„Durinho“ veruje da bi u revanšu Ngannou trebao da odnese pobedu, a takođe je prokomentarisao i prelazak Jona Jonesa u tešku kategoriju za  „Middle Easyja“ :

Jon Jones u teškoj kategoriji? To mi se baš ne sviđa. Pogotovo kad u kategoriji imate borca poput Francisa Ngannoua. Ne vidim tu lak put za Jonesa. Isto tako bi mu bilo da se bori protiv Stipe, ako Stipe pobedi Ngannoua, ali mislim da se to neće dogoditi. Ngannou će pobediti Miočića, a onda će se boriti protiv Jonesa i ta borba mi se baš ne sviđa.

Ne volim da predpostavljam, ali šta mislite da će se dogoditi ako se Jones bude borio protiv njega i Francis ga jako nokautira? Šta će Jones uraditi nakon toga? Kad si neporažen i prvi put izgubiš, to je teško. A što kad si šampion, neporažen i dominantan godinama i onda izgubiš na ružan način? Ne mogu da znam kako će to uticati na njegovu glavu. Ne znam kakva je Jonesova budućnost. Mislim da je imao dosta momaka da pobedi u poluteškoj kategoriji. Po mom mišljenju, trebao je da ide na borbu protiv Adesanye. Da ostane u poluteškoj, pobedi Blachowicza, možda ponovno Santosa ili nekog drugog borca. Meni se čini da u teškoj kategoriji ima dosta loših borbi za njega. Curtis Blaydes je rvač i dobar udarač koji jako udara. Zatim tu imamo Alistaira Overeema koji ga je prozvao. Šta to znači? Oni su zajedno trenirali, a Overeem ga proziva. Verojatno postoji nešto na čemu gradi to samopouzdanje.“

Još uvek se ne zna kada će i da li će Jones debitovati u teškoj kategoriji, ali sve nam ukazuje da je to neminovno. 2021. godina će biti sigurno jedna od najzanimljivijih kada je u pitanju UFC organizacija.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime