UFC započinje borbu protiv nelegalnih gledalaca ove godine: „Jedva čekam da vas uhvatim!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predsednik UFC organizacije Dana White izjavio je na svom Instagram profilu da će UFC ove godine posebnu pažnju obratiti na nelegalnu publiku i one koji UFC događaje prate putem free streaminga.

Najbolja svetska organizacija podigla je cenu PPV-a ove godine sa  64.99 na 69.99 dolara, a bilo je i dosta nezadovoljnih ljudi kojima sa ova vet nije dopala. Jedan od fanova komentarisao je objavu Dane Whitea u kojoj je obavestio javnost da je UFC PPV usluga ove godine poskupela. Koristin o kome pričamo je napisao da jedva čeka da gleda ilegalno UFC putem free streaminga na šta je predsednik UFC-a oštro odreagovao i odgovorio:

A ja jedva čekam da uhvatimo takve. Od ove godine imam posebno iznenađenje za vas seronje!“

FOTO: Screenshot

Teško da će UFC moći da kontroliše pirateriju van Američkog tržišta, jer recimo u Evropi zakon je drugačiji i velki broj država kao recimo Srbija, Hrvatska, BiH i Crna Gora ne praktikuju PPV usluge, već UFC događaje emituju javni serviseri kao što su Fight Chanel i Nova S. Publika kod nas u regionu može da odahne, ali svakako treba što manje gledati preko piratskih linkova i kupovati PPV jer isključivo od njega zavisi dolazak UFC-a na naše prostore. Najveći deo UFC publike i prodatih prenosa dolazi upravo iz Amerike, ali isto tako i najveći broj ilegalne publike dolazi sa istog područija.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime