Cerrone poručio Conoru: Ako mi spomeneš dete ili baku, potućićemo se u hotelu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je objavio da će u sredu 18.01.2020 biti održava press konferencija na kojoj će se suočiti Conor McGregor i Donald Cerrone. Ovo će biti njihov prvi susret ispred medija. Poznato je da je Conor kralj trash talka i da publika u Americi na neki način i više pridaje značaju ovim situacijama nego samoj borbi.

Borci su pokazali veliko poštovanje jedan prema drugome, a nema razloga da tako i ne bude na press konferenciji. Donald Cerrone je rekao da nema ništa protiv trash tallka, ali da jednostavno nije njegov fazon. Conora smatra kraljem ove igre i neće se ljutiti u koliko bude Irac imao svoj šou, ali neće dozvoliti da mu spomene porodicu:

On je najbolji u tome, najbolji trash talker. Ali, da bi sa mnom došao na viši nivo moraće ići jako nisko. Moraće da se dotake moje bake ili mog deteta, ali to neće biti dobro. Tada bih bio spreman potući se i u hodnniku hotela ako treba. Mislim da neće otići toliko daleko. Mi smo ljudi koji se razumeju, borci smo. Možemo pričati o svemu, ali nemoj ići nisko.“ rekao je Kauboj.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime