Chimaev besan na UFC: „Obećali ste mi napad na titulu ako pobedim Usmana!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Neporaženi UFC borac Khamzat Chimaev nezadovoljan je trenutnom situacijom i raspletom u srednjoj kategoriji nakon UFC 297 događaja.

Khamzat Chimaev, FOTO: espn

Kako navodi Khamzat Chimaev  u razgovoru za ESPN, ukoliko on ne  bude prvi u redu za napad na titulu protiv novog šampiona Dricus Du Plessisa, prvi čovek UFC-a Dana White će morati da mu objasni neke stvari:

„Ko će se još boriti protiv njega? Israel Adesanya se neće boriti (barem on tako tvrdi) do 2027. godine. Ostali momci su se borili međusobno. Jedino sam ja neporažen. Obećali su mi ukoliko pobedim Kamaru Usmana da ću dobiti meč za titulu i ja sam taj meč pobedio. Zaista ne znam šta se događa. Čuo sam da je Dana White rekao da ne misli da sam ja sledeći u napadu na titulu. To je s*anje čoveče!“

Chimaev je nedavno otkrio da je bio zdravstveno veoma ugrožen nakon meča sa Usmanom na UFC 294. Na konferenciji za medije nakon UFC 297 novinari su pitali prvog čoveka organizacije da li će Khamzat biti spreman za UFC 300 gde je on na to pitanje odgovorio da nije siguran.

„Znam da je bio jako bolestan i da se polako oporavlja ali nisam siguran da li će biti spreman za UFC300“ – Odgovorio je Dana novinarima.

Popularni čečenski borac je izjavio da ako dobije priliku za borbu za titulu biće spreman, a u suprotnom White će morati da mu objasni „neke stvari“:

„Ako ste mi nešto obećali, morate da odgovarate za svoje reči, a ja sam čovek koji uvek odgovara za svoje reč. Nije me briga da li je to neki predsednik ili kralj, ako mi date reč, morate da odgovarate za to.”

Prema rečima Khamzata, ukoliko se neko drugi bude borio za titulu srednje kategorije, a ne on, za njega će to biti „veliko iznenađenje“:

„Biću iznenađen ako se to desi. Ako se neko bude borio za titulu a to ne budem ja. Videćemo, nisam razgovarao još sa njim I ne znam šta misli. Svakako zna bolje od mene, pitajte njega.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Autor Bojan Savičić

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime