Chimaev i Costa se zamalo potukli, prisutni izjavio: „Khamzat je lažni gangster!“ (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khamzat Chimaev i Paulo Costa su imali verbalni sukob koji je umalo prerastao u fuzički, u ranim jutarnjim časovima u UFC Performance Institutu.

Khamzat Chimaev i Paulo Costa

Na video snimku se vidi da su pale „teške“ reči da obe strane, a prisutni borci su sprečili veći sukob.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Bivši Strikeforce šampion i legendarni MMA borac Jake Shields bio je na licu mesta u društvu Paula Coste i prepričao šta se tačno dogodilo u sukobu u kojem „bruji“ cela MMA zajednica:

‘‘Bio sam tamo  radio sam jutarnji trening sa Paulo Costom. Radili smo neke tehnike i drilove, a odjednom se pojavio Khamzat i krenuo da viče na nas i da nas vređa. Paulo ga je pitao: ‘Hoćeš da se borimo?‘ Pogledali smo ka Chimaevu, a on je imao 10 likova oko sebe. Paulo je ustao i krenuo da mu uzvraća sa uvredama. Dotrčao sam da mu čuvam leđa, jer nisam znao da li žele da ga napadnu. Bilo je tamo nekoliko tipova koje ni ne prepoznajemo.‘‘

Zatim je bivši MMA borac izjavio kako smatra da je sve ovo gluma Chimaeva samo za „kamere“ i da Khamzat nije pravi „gangster“ već je lažni:

„Dotrčali smo do njih a svađa se tu nastavila, a Khamzat je govorio: ‘Ajmo odmah da se potučemo, idemo odmah‘. Dok je to govorio, istovremeno se udaljavao i silazio niz stepenice. Deluje mi kao da se radi o glumi za kamere. Neko nam je kasnije rekao da nas je Khamzat 10 minuta promatrao. Da želeo da se potuče sa Paulom, došao bi kod nas i uradio bi nešto, a ne bi sigurno stajao sa strane i tražio da se odmah potuku. Mislim da je bio uvređen jer ga je Paulo nazvao ‘lažnim gangsterom‘, a ovo je bio savršen primer da je on lažni gangster.‘‘

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!  

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime